top of page
  • Skribentens bildMalin

World photographic cup


Detta är mitt fösta blogginlägg och jag är så stolt över att kunna skriva att jag vart uttagen till Svenska landslaget att representera Sverige i en stoooor internationell fototävling http://www.worldphotographiccup.org helt fantastisk att få bli utvald och finnas representerad tillsammans med så många fantastiska fotografer från hela världen.

Jag älskar känslan i min bild, brudens mjuka gestalt mot den ruffa miljön, ljuset åhhh jag älskar ljuset som faller från fönstret och skapar dynamik i bilden.


This is my first blog post and I am so proud to be able to write that I was chosen for the Swedish national team to represent Sweden in a huge international photo competition http://www.worldphotographiccup.org absolutely fantastic to be chosen and represented together with so many amazing photographers from all over the world.

83 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

1 Comment


photo lab
photo lab
Oct 20, 2020

mycket vackra bilder. Fotografen gjorde ett utmärkt jobb. Tack för att du delade och lycka till! Jag rekommenderar också att du läser alla våra tips för redigering av fotobilder. Jag är säker på att du kommer att uppskatta det och använda det i framtiden https://fixthephoto.com/services/wedding-photo-retouching

Like
bottom of page