Bröllopsfoto paket Silver
- 2 st fotografer i 6 sammanhängande timmar från att vi börjar att fotografera, inkl resor och efterarbete (Redigering) bilderna levereras högupplösta för fri användning och fullt retuscherade porträttbilder (totalt lev ca 250 st oftast blir det dock fler bilder) på USB i både färg och även dubbel kopia i SV på alla bilderna.

Behövs boende tillkommer kostnaden för detta.
 

Stillbilder med drönare (när vädret tillåter) 
2 st Fine Art förstoring 20×30 cm observera att en printad bild ej går att få exakt likadan som den digitala bilden i färgåtergivning

Tillägg

900kr

Layout på fotobok, jag sammanställer en fotobok som ni sedan köper, ändringar i boken ingår ej dock är alla bilder med i boken så storyn blir perfekt. Ni får bilderna fullt högupplösta så ni kan göra egna böcker on ni önskar det.


Grundpris: 21..800 kr inkl moms.

I detta pris ingår även ett planeringsmöte i gamla Stan om man så önskar, vilket jag verkligen rekommenderar det är mycket trevligt att ses innan fotograferingen på er stora dag.

Vill ni även träffa mig på en "vanlig" fika innan ni bokar så går det utmärkt.


För varje extra timme utöver 6 tim tillkommer sedan 2.500 kr inkl moms för foto och för foto+film tillkommer 3000kr inkl moms per extra tim.

Detta gör att du kan skräddarsy extra antal timmar till mina paket.
Man kan bygga på timmar på paketen men ej dra av bokade timmar, så är ni osäkra boka först ett mindre paket och bygg sedan på med fler timmar senare om ni vill ha mer fototid. 
Urvalet av bilderna som ska redigeras görs av mig som fotograf, detta gäller även sammansättningen av filmen.

Leveranstiden under högsäsong maj-okt är 12-14v dock kan man få bilder till tackkort mm fortare än så.

Beroende på hur många paket som bokas med film under 2019 och framåt kan jag ej ge exakt lev för filmen.

Tillval

Layout på fotobok, jag sammanställer en fotobok som ni sedan köper direkt från tryckeriet   ändringar i boken ingår ej dock är alla bilder med i boken så storyn blir heltäckande, Pris för layout 1200kr 

Vi kan nu även filma ert bröllop om så önskas, detta görs då av min second shooter (andre fotograf) 
Och vi har även en drönare för både film och stillbilder samt en nikon d7800 och ljudmottagare.
Om man önskar film ist för att andre fotografen fotar så går detta att boka som ett tillägg i ordinarie paketen och då leveras en sk highlight film

Från 2019 kan ni även få talen filmade i sin helhet

(filmklipp från tex talen med ljud levereras som klipp vid sidan av ordinarie film dock ej som en lång spelfilm, ljudkvalitet kan variera mellan klippen.

Omredigering av highlightfilmen el långfilmen ingår ej i priset

Vid val av film behöver man avsätta 2,5-h vid porträtten då foto och film ihop tar lite längre tid,

 

Pris för film under er dag  är 12.500kr inkl moms, totalt pris för 6h med foto och 3-7 min higlightsfilm  34.300kr inkl moms

Priset för film gäller vid bokning av foto och film, pris för endast film finns här 

Man kan ej dra bort bokade timmar endast lägga till timmar.

Det går även att beställa Fine art förstoringar i stl 30×45 cm & 13×18 cm. 

Fine art prints

 

OBS, förberedelser kan endast fotas på både brud och brudgum om ni båda gör er i ordning på samma ställe annars kan endast en av förberedelserna fotas.

Förtydligande ang redigering och retuscheringen.
Alla bilder redigeras dvs även mingelbilder, dukning osv ,retouch görs på alla porträtten så som hud tex borttagande av finnar slätar ut helhetsintrycket på huden, hårstrån som hamnat fel osv samt ljussätter/justerar skuggor på kroppen på bästa sätt för att framhäva alt dölja lite, dock finns det gränser för vad som retuscheras tex så ändrar jag inte en hel frisyr eller gör kroppsdelar “fysiskt” mindre samt att beroende på backgrund så går vissa saker helt enkelt inte att plocka bort som tex bh-band mm som syns igenom spetsen på klänningen corsager som ej sitter rak osv, dock försöker jag att uppmärksamma detta och rätta till det.
Jag tar ej ansvar för MUA makeup så som att ni blir glansiga, färgval mm.

På porträtten tar jag även bort saker som är `fula`såsom tex soptunnor, skräp på marken osv

Det ingår ej retuch på tex gäster, mingelbilder, kyrkan, riskasting, gruppbilder med tärnor och bestmen, middagsbilder dessa redigeras såklart grundligt men full retuch görs i den mån det går på porträtten på brudparet.


Mingelbilder
Vid foto av mingel är det helt olika förutsättningar mellan olika bröllop, här kan man som fotograf inte styra så mkt med varken utrymme eller ljus och vissa gäster ser till att undvika kameran till varje pris, dessa bilder tas även då gäster inte är helt medvetna om att de fotas så många bilder måste “kasseras” efteråt pga av att de helt enkelt inte ser bra ut även om 3 av 4 ser ok ut så petar den fjärde sig i näsa osv. 

På stora gruppbilder kan jag ej garantera att alla 30+ gäster ser ok ut, inte blundar osv, dock är mindre gruppbilder ett säkrare kort på upp till 8-10 pers åt gången även om vissa även då vägrar att titta in i kameran.

På mingelbilder kan även ljuset skifta mkt så dessa kommer vara mindre konsekventa i ljussättningen eftersom jag inte kan styra över ljuset under tex ett mingel

För fullständiga bokningsvillkor klicka här