top of page
  • Skribentens bildMalin

Winning the photo awards, It feels good ;)

Uppdaterat: 1 jan.

Tack till alla som stöttat mig och min fotoresa, ända från min start som fotograf

Jag är verkligen tacksam och ödmjuk över att ha placerat mig i toppen både i Sverige och internationellt i olika fototävlingar som lett till 2 SM guld och flera silver och brons

Att tävla i SM WPPI & WPE var en otrolig möjlighet och jag är så tacksam över att ha fått chansen att visa upp mitt arbete tillsammans med så många duktiga fotografer. Att få mitt arbete erkänt av domarna och få ett intyg om prestation är en stor ära. Att sedan fått äran att representera Svenska landslaget i fotografi inte bare en gång utan två känns riktigt stort

Jag vill rikta ett speciellt tack till alla arrangörerna och domarna för deras engagemang för fotografikonsten och för att de skapat en så prestigefylld och respekterad plattform för fotografer att dela med sig av sitt arbete. Ett riktigt kvitto på att man är professionell

Jag vill också tacka mina vänner, familj och definitivt mina kollegor som har uppmuntrat och inspirerat mig under hela min fotokarriär. Ert stöd betyder världen för mig och jag hade inte kunnat uppnå detta utan dig.

Jag är stolt över att ha fått chansen att delta i alla dessa utmärkelser och ser fram emot att fortsätta växa och förbättras som fotograf.

Tack igen till alla som har spelat en roll i min framgång.

Nu kör vi 2023 så det ryker!


28 visningar0 kommentarer
bottom of page