top of page
  • Skribentens bildMalin

Stadshuset, Stockholm.. Love

Borglig vigsel: ett mer avslappnat och personligt alternativ till traditionella bröllop


Är du trött på den traditionella bröllopsscenen och letar efter ett mer intimt och personligt sätt att fira din kärlek och ditt engagemang? Du har kommit helt rätt!

Säg adjö till stressen och pressen av ett traditionellt bröllop och hej till ett mer meningsfullt och oförglömligt firande med dina nära och kära


En borglig vigsel är det perfekta alternativet för dem som söker en lågmäld, avslappnad och plånboksvänlig fest. Med möjlighet till anpassning och fokus på er, låter en borglig vigsel dig fira er kärlek på ett sätt som verkligen representerar dig.


Välj en borglig vigsel för ett firande som verkligen representerar dig och er kärlekshistoria.


Letar du och din partner efter ett mer avslappnat och intimt sätt att fira er kärlek och engagemang för varandra? Överväg att ha en borglig vigsel!


En borglig vigsel är ett icke-religiöst, sekulärt firande som utförs av en vigselförrättare, till exempel en domare eller en civil celebrant. Till skillnad från traditionella bröllop involverar inte civila ceremonier många av de traditionella elementen, såsom religiösa ritualer, utarbetade dekorationer och formell klädsel. Istället är de fokuserade på paret och deras engagemang för varandra.


Här är några av fördelarna med att ha en borglig vigsel:


Vänligare för plånboken: Borgliga vigslar är vanligtvis billigare än traditionella bröllop, eftersom de inte involverar många av kostnaderna förknippade med ett typiskt bröllop, såsom lokaluthyrning, dekorationer och bröllopsfavoriter. Detta kan göra dem till ett bra alternativ för par som har en mindre budget eller som föredrar att spara sina pengar för andra utgifter, såsom en smekmånad.


Enkelt och avslappnat: Borgliga vigslar är ofta enklare och mindre formella än traditionella bröllop, vilket gör dem till ett bra alternativ för par som föredrar en mer lågmäld firande.

Med färre element att koordinera kan du fokusera på att njuta av dagen och umgås med dina nära och kära.


Fokus på paret: Borgliga vigslar är fokuserade på paret och deras engagemang för varandra, snarare än på de traditionella delarna av ett bröllop. Detta kan få dagen att kännas mer intim och speciell, när du firar din kärlek och ditt partnerskap med de människor som betyder mest för dig.


Om du funderar på en borgliga vigsel, låt dig inte skrämmas av tanken på att planera en. Med rätt förberedelser och lite kreativitet kan du skapa ett firande som är meningsfullt, personligt och oförglömligt.


Så varför inte göra din borgliga vigsel till ett roligt och avslappnat firande av er kärlek och engagemang för varandra? Oavsett om du väljer att ha en enkel sammankomst med nära familj och vänner eller en mer rejäl tillställning med extra allt, är det viktigaste att du är omgiven av de människor du älskar på din speciella dag.


Din dag!


Som brud vaknar du upp och känner dig avslappnad och upprymd inför dagen som ligger framför dig. Du äter en lugn frukost med dina tärnor och familj, chattar och pratar med kaffe och bakverk. Du lägger lite tid på att förbereda dig, ta hand om ditt hår och smink och ta dig in i din vackra, enkla klänning.


När du tar dig till ceremonin känner du en känsla av lugn skölja över dig. Du vet att denna dag handlar om dig och din partner, och er kärlek och engagemang för varandra. Du är omgiven av de människor som betyder mest för dig, och du känner dig tacksam över att ha dem vid din sida.


Ceremonin äger rum på en vacker utomhusplats, omgiven av natur och ljudet av fågelkvitter. Din partner väntar på dig längst fram och ser snygg ut i sin kostym och med ett kärleksfullt leende på läpparna.


När du går nerför gången känner du hur ditt hjärta sväller av kärlek och glädje.


Ceremonin är enkel men vacker


Efter ceremonin delar du och din partner en kyss och förklaras officiellt gifta. Du går tillbaka nerför gången hand i hand, medan dina nära och kära hejar och gratulerar

dig. Resten av dagen ägnas åt att fira med dina närmaste vänner och familj, njuta av god mat, dryck och varandras sällskap.


När dagen går mot sitt slut drar du dig tillbaka till ditt hotellrum och känner dig lycklig och nöjd.


Ni reflekterar över den vackra dagen och er kärlek till varandra, och somnar i varandras famn och ser redan fram emot de många äventyr och glädjeämnen som ligger framför ert liv tillsammans.Nu kan ni boka film i mitt Stadshus paket

Jag har även två super samarbeten för MUA&hår samt florist när jag är er fotograf i Stadshuset

Billborn Beauty

Melody flowers

20 visningar0 kommentarer
bottom of page