top of page
  • Skribentens bildMalin

Engagement celebrate love

Uppdaterat: 31 mars 2023

Förlovningsfotografering: 5 tips för att skapa oförglömliga minnen tillsammans


Förlovningen är ett otroligt härligt och kärleksfullt tillfälle i livet, då ni bestämmer er för att ta nästa steg tillsammans. Men många glömmer att föreviga dessa stunder, och därför är en förlovningsfotografering det perfekta sättet att göra det. Här kommer 5 tips för att göra er fotografering eller en video minnesvärd och varför det är en fantastisk idé att dokumentera er förlovning.


• Skapa unika minnen ihop - Sikta på att ta bilder som verkligen fångar er kärlek och personligheter. Var kreativa och tänk igenom detaljer som plats och rekvisita för att få en unik fotografering ni kommer att minnas för alltid.


• Välj en meningsfull plats – Det kan vara där ni träffades, en favoritpark eller ett vackert landskap ni båda älskar. En meningsfull plats ger bilderna en extra touch av äkthet och kärlek.


• Klä er så att det speglar er - Välj kläder som visar er stil och personlighet. Det hjälper er att slappna av framför kameran och ger bilder som känns genuina och äkta.


• Rekvisita och teman ger det där lilla extra - Det kan vara något så simpelt som en picknickkorg eller något mer personligt som en bok ni båda älskar. Inkludera personliga detaljer i fotograferingen för att göra bilderna extra meningsfulla och unika.


• Jobba tillsammans med fotografen för att fånga er kärlek - Berätta för fotografen om era önskemål och visioner och var öppna för deras kreativa idéer. Tillsammans kan ni skapa en fotografering som verkligen visar er kärlek och ger minnen ni kommer att glädjas åt i framtiden.


Att föreviga er förlovning genom en fotografering är ett underbart sätt att bevara speciella minnen från denna viktiga tid i ert liv.


Som er fotograf skulle jag göra mitt absolut bästa för att förstå er vision och skapa bilder som verkligen visar er kärlek. Med min erfarenhet och kreativitet hjälper jag till att göra er förlovningsfotografering ännu mer speciell och minnesvärd.


Här är några roliga idéer för hur ni kan använda era förlovningsbilder eller videor på kreativa sätt:


· Gör en personlig inbjudan: Använd era bilder för att göra unika inbjudningar till ert bröllop eller förlovningsfest. Det ger en härlig personlig touch och låter gästerna ta del av er kärlekshistoria redan från början.

· Skapa er egen fotobok: Sätt ihop en fin fotobok med era favoritbilder från förlovningsfotograferingen. Det blir ett mysigt minne att bläddra i och dela med vänner och familj – och ett vackert tillskott till ert hem.

· Visa upp bilderna på er bröllopswebbplats: Om ni har en bröllopswebbplats för att hålla gästerna uppdaterade om bröllopsdetaljer, passa på att visa upp era förlovningsbilder och videor där.

· Gör en bildspel eller video för festen: Använd era bilder och videor för att skapa ett bildspel eller en kortfilm att visa under er förlovningsfest eller bröllopsmottagning. Det blir ett kul och känslosamt inslag som gästerna kommer att älska.

· Häng upp bilderna hemma: Förstora och rama in några av era favoritbilder från förlovningsfotograferingen och häng upp dem i ert hem. De blir en påminnelse om er kärlek och det speciella ögonblicket i ert liv.

· Dela med vänner och familj på sociala medier: Sprid kärleken och dela några av era favoritbilder eller videoklipp från förlovningsfotograferingen på sociala medier. Det blir ett fint sätt att dela ert engagemang med era nära och kära.

· Ge bort personliga gåvor: Använd era förlovningsbilder för att skapa personliga gåvor till era föräldrar, syskon eller vänner. Det kan vara en inramad bild, en kalender eller till och med ett pussel med er bild på. Det blir garanterat en uppskattad present!




Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page