top of page

Elopment inkl highlight film 

 

Med tanke på Corona och den stundande situation i världen har en tanke väckts bland fotografer och brudpar – kan vi inte göra trenden vanligare här hemma i vårt härliga Sverige med elopments? Passa på att bara rymma iväg bara ni två någonstans i vårt avlånga Sverige, även om jag gärna följer med er över hela världen.

Vi skapar en oförglömlig dag tillsammans och jag förevigar minnet av den.

Elopement innebär att man rymmer iväg och gifter sig. Förr smög man in till rådhuset men idag finns så många fler alternativ, ni gör precis som ni vill på er dag.

Det är bara ni som sätter gränserna. 
Ni kanske älskar att vara på stranden? Vyerna i vår vackra fjällvärld? På en äng utanför ert landställe eller att ha en picknick i en härlig skogsdunge? 

Eller på ett ställe som betyder mycket för just er.

Man behöver inte alls dra ner på blinget för det, många klär upp sig och fixar hår och smink samt en brudbukett såklart 

Vill ni bolla idéer så finns jag här för er malinnorlen@hotmail.com 


Pris: Startar på 15.000kr inkl moms i Sverige

Detta gör att du kan skräddarsytt paket med antal timmar, plats mm

 

I priset ingår minst 100-150 högupplösta bilder i både färg och svartvitt samt en liten highlight film på 1-3min 

För kontakt maila mig gärna direkt på malinnorlen@hotmail.com

 

Ett tips är att foto sker under ljusförutsättningarna vid dagsljus, jag fotar endast bröllop där porträtten tas under dagsljus såvida vädret tillåter, detta pga att jag vet efter många år av erfarenhet att ni som kund kommer att bli som mest nöjda med era bilder om dessa tas i naturligt dagsljus/kvällsljus. 

I detta pris ingår även ett planeringsmöte om man så önskar.

Det tar ca 4-8v veckor att få sina bröllops bilder levererade under lågsäsong gifter ni er precis efter högsäsongen är lev 12-14v. 

Det går även att beställa Fine art förstoringar i stl 13×18 cm 20×30 cm & 30×45 cm. 
Önskar ni beställa fler Fine Art förstoringar kontakta mig så printar jag era fantastiska bilder.

Förtydligande ang redigering och retuscheringen. 

Alla bilder redigeras dvs även mingelbilder, dukning osv ,retouch görs på alla porträtten så som hud tex borttagande av finnar slätar ut helhetsintrycket på huden, samt ljussätter/justerar skuggor på kroppen på bästa sätt för att framhäva alt dölja lite, dock finns det gränser för vad som retuscheras tex så ändrar jag inte en hel frisyr eller gör kroppsdelar “fysiskt” mindre samt att beroende på backgrund så går vissa saker helt enkelt inte att plocka bort tex bh-band mm som syns igenom spetsen på klänningen.

På porträtten tar jag även bort saker som är `fula`såsom tex soptunnor, skräp på marken osv

Jag kan inte ta ansvar för att se ev fel som sneda flugor corsager skärp mm men självklart försöker jag se detta på er dag 

bottom of page